23948sdkhjf

Første B&O Play-distributør er udnævnt

Bang & Olufsen udnævner EET Europarts som den første distributør på deres B&O Play-produkter.
B&O Play og EET Europarts har underskrevet en distributionsaftale om at sælge B&O Plays produkter i Danmark, Sverige, Norge, Benelux samt Polen.

-Vi er utrolig glade og stolte over denne aftale med B&O Play som bekræfter kvaliteten i vores distributionsmodel og helt klart repræsenterer en styrkelse af vores eksisterende produktsortiment rettet mod high-end delen i retail segmentet, siger Group CEO John Thomas.

Går efter detailforretninger af høj kvalitet
Aftalen omhandler B&O PLAY produkter i audiokategorien, herunder Beolit 12, BeoPlay A9, BeoPlay A8, BeoPlay A3 samt EarSet 3i og Form 2 headset.

Corporate Vice President hos B&O Play, Henrik Taudorf Lorensen, er tilfreds med det nye samarbejde.

-B&O Play er det spændende nye varemærke fra Bang & Olufsen. Vi er dedikerede til at bringe den velkendte kvalitet, design og ydeevne fra Bang & Olufsen til nye kunder med en digital livsstil. Vi ønsker at udvide distributionen af disse produkter og gøre dem tilgængelige i flere højkvalitets-detailforretninger. Med dette partnerskab kan vi accelerere denne strategi yderligere, siger han.

Stor efterspørgsel på high-end audio
I den danske afdeling hos EET Europarts udtrykker adm. direktør Mikael Thulin også stor tilfredshed.

-Det glæder mig, at B&O PLAY og EET Europarts har fundet sammen om denne aftale. Vores medarbejdere er allerede uddannet i produkterne, og vi glæder os nu til at møde kunderne, så vi sikrer den korrekte tilgængelighed i de rigtige kanaler. Vi har stor efterspørgsel fra forhandlere om high-end audio produkter, og så er det fantastisk, at vi nu kan tilbyde et så stærkt mærke som B&O Play, siger Mikael Thulin.
Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109